Forlaget RW er tilbage og klar med nye udgivelser, og der er skabt et solidt fundament for en bæredygtig opfølgning på RWs udgivelser i Nordeuropa (Nederlandene/Flandern, Danmark og Finland). Derudover er DC selv mere involveret i udgivelserne.

Det nye udgivelsesprogram fokuserer på superhelteserien ”DC’s Rebirth” og nyeste samlebind. En række titler er for nylig blevet udgivet, og flere detaljer vil blive offentliggjort i den kommende periode. Derudover udgives nye kapitler i Neil Gaimans Sandman-serie.

Forlaget vil fokusere på ovennævnte titler, men tager i betragtning – efter aftale med licensudbyderen – mulighederne for at fortsætte andre afbrudte serier.

Til slut: er vi glade for at kunne komme i gang med arbejdet som nyt led i RW-holdet. Nye titler bliver oversat, og med den nye leder Fabrizio Savorani er kommunikationen bedre end nogensinde før. Informationen til markedet optimeres via hjemmesiden og de sociale medier, så det altid vil være tydeligt, hvilke udgivelser der er offentliggjort, hvilke der er på vej, og hvornår det sker.